Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa că avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră!

CE VOR FACE PILULELE VIMAX PENTRU MINE?

  • Ele cresc în mod substanţial dorinţa sexuală, libidoul şi rezistenţa.
  • Veţi avea erecţii mai puternice. Din cauza cantităţii de sânge, erecţiile vor fi mai tari şi de mai lungă durată.
  • Orgasme mai puternice şi mai intense.
  • Erecţie când aveţi nevoie. Erecţii puternice oricând. Gata cu problemele legate de faptul că nu se scoală şi nu stă sculată. PILULELE VIMAX vor păstra fluxul sanguin în penisul dumneavoastră aşa că veţi fi întotdeauna tari şi veţi rămâne tari.
  • Stop ejaculărilor premature.
  • Dimensiunea penisului va excita cu mult partenerii de sex.
*Aceste rezultate nu sunt tipice, ele pot varia de la o persoana la alta.

CÂND MĂ POT AȘTEPTA LA REZULTATE?

Primul Flacon

în câteva săptămâni, cele mai notabile schimbări vor fi mărirea circumferinţei penisului şi erecţiile care durează mai mult.

Al doilea facon

apoi, după o lună sau două, veţi vedea o schimbare în lungimea penisului şi veţi avea un penis mai dur şi mai mare. Penisul dvs. va “atârna” mai lung şi mai dur chiar si in stare flasca.

De la al treila flacon

Când veţi avea o erecţie veţi vedea o schimbare notabilă. Nu doar in ceea ce priveşte mărimea, dar penisul dvs, va arăta mai ferm şi mai puternic.

ÎNGREDIENTE

Buruiana Cornul Caprei
cunoscută în China sub numele de Yin Yang Huo. Medici importanţi din China afirmă că cornul caprei creşte libidoul şi îmbunătăţeşte funcţia erectilă. Se foloseşte pentru a reaprinde pasiunea sexuală şi pentru a alunga oboseala. Lucrează la eliberarea testosteronului şi va permite să aveţi o partidă de sex incredibilă şi de durată. S-a dovedit a fi un afrodisiac natural puternic care va creşte senzaţiile sexuale şi fizice.
Saw Palmetto
cunoscută că stimulează libidoul scăzut la bărbaţi şi că măreşte energia sexuală. Un cocktail cu Saw Palmetto are efecte afrodisiatice. Câteva studii din Europa arată că saw palmetto este un tratament eficace pentru multi bărbaţi, BPH găsit într-un extras de saw palmetto a redus prostata. Creşte funcţionarea sexuală şi libidoul în acelaşi timp reducând colesterolul şi acizii graşi din sânge.(referinte : UCL UK)
Frunze de Iarba Berbecului
Cunoscuta si ca “iarba berbecului” Epimedium a fost folosita de mii de ani pentru cresterea libidoului. Cercetarile medicale au descoperit ca ingredientul activ este icariin. Icariin este folosit pentru imbunatatirea functiilor erectile. Un alt efect al epimedium este ca permite sangelui sa ajunga in penis in cantitati mult mai mari. Astfel, permite cresterea nivelului oxidului nitric, relaxand muschii.
Hawthorne Berry (Fructus Crataegi)
cunoscut că ţine departe boala şi egalizează circulaţia sanguină. Poate preveni de asemenea atacurile cerebrale şi infarctul intensificând acţiunea inimii dar nu şi presiunea sanguină. Are abilitatea de a reconstrui ţesuturile şi ajută la combaterea oboselii.
Gingko Biloba
utilizarea medicală a ginkgo poate fi mentionată în urmă cu 5,000 ani în China, în medicina naturistă. Acţiunea acestei plante poate ajuta creierul, sistemul nervos central şi impotenţa. Ginkgo este cunoscută pentru creşterea fluxului sanguin către creier care ajută funcţiilor mentale. Planta creşte de asemenea fluxul sanguin către organele genitale care îmbunătăţesc funcţia sexuală. în urma unui studio 78% dintr-un grup de bărbaţi cu impotenţă s-a remarcat o îmbunătăţire semnificativă fără efecte secundare. Ginkgo îmbunătăţeşte circulaţia periferică şi oxigenarea sângelui.
Inozină anhidru
Este o substanţă naturală care poate contribui la creşterea capacităţii organismului de a transporta oxigen, fără a afecta absorbţia acestuia în plămâni, astfel încât acesta să poată funcţiona mai bine, mai puternic. Unii experţi susţin că poate avea un efect pozitiv asupra forţei fizice generale şi ofera mai multa energie in timpul exercitiilor fizice. Aceasta este o dovadă a beneficiilor pe care o poate avea si în timpul activităţilor sexuale.
Panax Ginseng
folosit contra slăbiciunii generale. Oamenii de ştiinţă ruşi arată că ginseng stimulează atât activitatea mentală cât şi pe cea fizică şi are un efect pozitiv asupra glandelor sexuale şi măreşte performanţa atletică. Se foloseşte contra impotenţei pentru ca normalizează presiunea sanguină. Ginseng întinereşte şi revitalizează corpul şi promovează creşterea ţesuturilor nervoase. Unul dintre ingredientele cheie este ginsenosida care modifică fluxul sanguin către creier şi penis. Planta ajută contra infertilitătii şi ejacularea prematură. Are tendinţa de a produce sânge şi spermă. Acceptată pentru ” barbaţi şi energie yang” ea revigorează sângele, îmbunătăţind circulaţia şi vitalitatea.
Piperul rosu
Este un puternic afrodisiac. Este folosit pentru a alunga boala şi pentru stabilizarea circulaţiei sanguine. Poate împiedica de asemenea, accidentele vasculare cerebrale şi atacurile de cord prin cresterea actiunii inimii, dar nu a tensiunii arteriale. Ea are capacitatea de a reconstrui ţesuturile şi ajută, de asemenea, la combaterea oboselii.
Frunze , flori si seminte de Coltii babei
Tribulus terrestris se recomanda in: tulburari de dinamica sexuala, scaderea libidoului, infertilitate; poate fi utilizat de catre persoanele care depun efort fizic intens, sportivi.
Ovazul (Avena sativa)
Stimuleaza sexualitatea masculina dar si cea feminina.