Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa că avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră!

GARANŢIE

Incercati produsul nostru pe o perioada de 60 de zile si daca nu sunteti satisfacut returnati flacoanele pline si cele goale intr-o perioada de maxim 67 de zile (60+7 zile perioada de transport) si va vom returna suma platita efectiv (minus taxe de trimitere si taxe de transport). Va rugam sa nu trimiteti nimic inapoi dupa ce perioada de returnare a expirat deoarece nu vom putea sa va returnam suma platita. Incercati cu incredere Vimax dar returnarile se limiteaza la una per client si se aplica la pachetele de 4,5 sau 6 flacoane(Megapack):

FORMULAR PENTRU BANII INAPOI

Vom răspunde la e-mail în termen de 48 de ore in zile lucratoare. E-mail-ul va conţine instrucţiuni suplimentare.

Nume:
Numărul de comandă #:
Adresă E-mail:
Nr. de Telefon:
Important: Mai in detaliu, noi stim ca exista firme cu reputatie proasta si produse sub-standard disponibile. Si mai stim ca o parte din voi e posibil sa fi trecut prin aceste neajunsuri in trecut.
De aceea mergem tot timpul inainte, de fiecare data mai buni, si in acest fel noi sa ne asiguram ca tu esti fericit si in totalitate satisfacut atunci cand comanzi Vimax. Facem tot ce ne sta in putinta sa fim un model in industrie si pentru ca tu sa ai CEA MAI BUNA eperienta pe care ai avut-o vreodata cu un produs.
Si chiar si dupa atata timp clientii nostri sunt extaziati de produsele si serviciile noastre!
Totusi, daca VREODATA ai orice intrebare sau nelamurire vis-a-vis de produsul tau, de modul de procesare al comenzii sau de expedierea produsului tau poti contacta departamentul relatii clienti.apasand aici.